У Львівському музеї історії релігії організували шоу голограм

У Львівському музеї історії релігії організували шоу голограм
Мета виставки не тільки більше розповісти про сакральну спадщину Дрогобиччини, але й зібрати кошти на закупівлю дронів для ЗСУ

У Львівському музеї історії релігії унікальне представили шоу голограм сакральної спадщини Дрогобиччини. Організатори цього проєкту обрали 10 найстаріших церков району та оцифрували їх зовнішній вигляд і тепер оглянути їх об’ємне зображення може кожен охочий. Мета виставки не тільки більше розповісти про сакральні споруди, але й зібрати кошти на закупівлю дронів для ЗСУ.

На табличці під голограмою можна дізнатися історію пам’ятки, а також відсканувати посилання на сайт для більш детальної інформації. Створили цей проєкт за підтримки Українського культурного фонду.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Miss Victory 2023: у Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року Miss Victory 2023: у Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року
У Львові відбулася найкрасивіша благодійна подія року Miss Victory 2023 участь у якій взяли 16 конкурсанток з усієї України
Затори у Львові: чи вирішить проблему міська електричка? (відео) Затори у Львові: чи вирішить проблему міська електричка? (відео)
Уже наступного року у Львові можуть запустити міську електричку, що сполучатиме віддалені спальні райони. 
У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото) У центрі Львова водій в'їхав в автобус та після ДТП втік на дачу (фото)
У 59-річного винуватця аварії, власника авто Nissan X-Trail, після ДТП у крові виявили 1,42 проміле алкоголю. Однак, чоловік запевнив, що вжив спиртне вже після аварії, через стрес.
Loading...
Load next