25 років без Чорновола: річниця страшної звістки в Україні

25 років без Чорновола: річниця страшної звістки в Україні

25 років тому Україну сколихнула страшна звістка: під Борисполем в автокатастрофі загинув В’ячеслав Чорновіл. В трагічний збіг обставин мало, хто повірив тоді, і практично ніхто не вірить зараз. Навіть через чверть століття, смерть дисидента, борця за Незалежність та Героя України залишається вкритою таємницею.

Пам’ять Чорновола відзначають щороку. Але саме зараз, під час повномасштабного нападу, кожен згадує слова політика, які тепер є без перебільшення пророчими. Ще у 90-х роках В’ячеслав Максимович застерігав усіх про наміри росії, і вихід бачив лише в припиненні внутрішніх чвар та в об’єднанні патріотів проти ворога.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Не добіг 200 метрів: у Львові під час напівмарафону помер 23-річний хлопець (фото) Не добіг 200 метрів: у Львові під час напівмарафону помер 23-річний хлопець (фото)
За попередніми даними бігун не був аматором - хлопець неодноразово брав участь у схожих змаганнях в інших українських містах.
У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу
Після падіння з сьомого поверху з вікна гуртожитку від Техніко-економічного коледжу НУ "Львівська політехніка" 17-річна студентка отримала травми, які були несумісні з життям. Дівчина загинула на місці трагедії.
Loading...
Load next