Прикордонники закликають ставати донорами крові для поранених військовослужбовців

Прикордонники закликають ставати донорами крові для поранених військовослужбовців
Військовослужбовці 7 прикордонного карпатського загону вчергове долучилися до здачі крові для наших поранених захисників

Військовослужбовці 7 прикордонного карпатського загону вчергове долучилися до здачі крові для наших поранених захисників. Подібні заходи вони проводять на регулярній основі в межах акції «Моя кров рятує», бо вони як ніхто знають наскільки важливим є цей вид донорства.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
У Львові потрібна донорська кров: коли, де і як стати донором (відео) У Львові потрібна донорська кров: коли, де і як стати донором (відео)
Пацієнти Першого медоб’єднання Львова потребують донорської допомоги. Охочих поділитись життєдайною чекають за адресою Миколайчука, 9.
У Львові потрібна донорська кров: Центр служби крові запрошує стати донорами (відео) У Львові потрібна донорська кров: Центр служби крові запрошує стати донорами (відео)
Для поповнення банку крові необхідні усі групи.
Loading...
Load next