Для життя і бізнесу: у Львові зведуть унікальний апарт-комлекс «Smart House» (відео)

Для життя і бізнесу: у Львові зведуть унікальний апарт-комлекс «Smart House» (відео)
Компанії LEV Development та SENSAR Development представили свій спільний проєкт, що не має аналогів на ринку нерухомості.

Для життя та бізнесу. У Львові презентували проєкт нового 7-поверхового апарт-комлексу «Smart House», що розташований на вул. Шевченка, 73.   

«Smart house» спільний проєкт компаній  «LEV Development» та  «SENSAR Development» це новий продукт, це нове бачення і впевнений, що це буде успіх в ці непрості часи, в часи війни. Й ми бачимо, що дуже багато людей з півдня та сходу хочу мати апартаменти у Львові й саме такого невеликого формату в центральній частині міста. Й він є ексклюзивним, - розповідає Олександр Островський, співзасновник компанії LEV Development.

Ми в захваті від цього проєкту ми в нього віримо й сьогодні дивлячись на ту кількість людей зібралися на презентацію цього комплексу й ми чітко розуміємо, що ми дійшли до цілі. За рахунок того, що в нас мала кількість квадратних метрів, починаючи від 17,  то це дає дуже малий чек. Ми даємо дуже вигідне розтермінування на рік з мінімальним першим внеском, що дає можливість багатьом людям просто купувати, платити щомісячне розтермінування й дозволити собі цю покупку, - каже Марк Марченко, засновник компанії SENSAR Development.

До реалізації проєкту залучили знаного архітектора Марка Савицького.

Насправді проєкт розроблявся давно, це був експериментальний проєкт. Ми його робили ще в часи коронавірусу, що будівля залишилася співмасштабною місту, бо дуже часто забудовники, складається така практика, хочуть в площу вкласти більше ніж дозволяє масштаб, тектоніка міста. Тут з нашими інвесторами, з нашими замовниками ми дійшли згоди, що ми будемо дотримуватися якоїсь людської масштабності. Щоб вона була цікава, щоб вона була динамічна, - пояснює Марко Савицький, керівник архітектурного бюро Savytskyy Design.

Й таким чином будівля привертатиме увагу своєю оригінальністю, проте збереже простір для комфортного проживання та ведення комерційної діяльності.

Це є смартбудинок, суть якого полягає в тому, що ми даємо досить ергономічні, компактні такі апартаменти  й дозволяємо забезпечити людей такими комфортними, додатковими сервісними службами. В нас передбачений кафетерій, консьєрж служби, досить великий хол, передбачені місця, де вони зможуть працювати, коворкінги, крамничка передбачена. Тобто це такий маленький квартал, - каже керівник архітектурного бюро Savytskyy Design.

Це все у поєднанні також створює й вигідні умови для потенційних інвесторів.

Дуже короткий строк реалізації проєкту – лише 12 місяців. Ми завжди будуємо швидко й наші інвестори, які з нами працювали по Запоріжжю це дуже добре знають. На прикладу апартаменту в 20 кв.м через рік можливо заробити десь так 15-16 тис. доларів прибутку я вважаю, що це за такий короткий термін дуже гарні гроші. Тому й для життя й для інвестицій цей проєкт є максимально привабливим, - підсумувала Олена Бартуль, директорка компанії SENSAR Development, керівниця відділу продажу.

Більше інформації про апарт - комплекс «Smart House» ви зможете дізнатися у відділах продажу LEV Development та SENSAR Development.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео) Простір гармонії та перезавантаження: у Львові презентували новий ЖК «Silent Park» (відео)
З 15 листопада стартує попереднє бронювання квартир у ЖК «Silent Park» за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії «Lev Development».
Комфорт та затишок майбутнього: у Львові розпочали продаж квартир у 5 будинку ЖК «Silent Park» Комфорт та затишок майбутнього: у Львові розпочали продаж квартир у 5 будинку ЖК «Silent Park»
24 липня розпочався продаж квартир у ЖК «Silent Park» на вул. Орлика за вигідними цінами. Деталі можна знайти на сайті компанії LEV Development.
Loading...
Load next