Готельний бізнес в Україні: переваги сучасних інвестицій

Готельний бізнес в Україні: переваги сучасних інвестицій
Українці, у пошуках безпечних інвестицій, все більше звертають увагу на збільшення попиту у готельній сфері. Попри всі реформи, кризи та складнощі в країні, деякі сфери зазнали меншого впливу. Готельний бізнес – одна з таких сфер.

Інвестування у готелі, як показує світовий досвід,  вже не один десяток років доводить ефективність та мінімальні ризики вкладень. Що ж  стосується українського ринку інвестицій – готельний бізнес не лише залишився «на плаву», а й успішно розвивається.

Про переваги інвестування у готельний бізнес розповів співзасновник девелоперської компанії LEV Development Олександр Островський.

Інвест-готелі – це особливий тип інвестицій нерухомості, помешкання в якому можуть придбати бажаючі отримувати пасивний прибуток.  Всю операційну діяльність бере на себе компанія, яка забезпечує управління, пошук клієнтів та виплачує прибуток власнику готельного номера.

Яскравим прикладом стали інвест-готелі LEV Сity Hotel (Львів) та LEV Resort Hotel (Буковель), які створює LEV Development.

Відбулося дуже багато змін, зокрема й у будівництві та на ринку нерухомості. Сьогодні інвестування в готельний бізнес стало ще більш вигідним. Купуючи номери у розкішному готелі, ви можете бути впевнені в отриманні реального прибутку вже після першого місяця проживання в ньому гостей. Розроблені чіткі правила розподілу доходу між власниками нерухомості та готелем. Як приклад апартаменти в LEV Resort Hotel – вигідні інвестиції з постійним доходом, - зазначив Олександр Островський.

За його словами, процедура оформлення документів чітко відрегульована і регламентована, починаючи від огляду місця будівництва і закінчуючи укладанням договору.  Програма прибутковості забезпечить високу окупність інвестиції, а керуюча компанія подбає про власність інвесторів  і візьме на себе вирішення всіх питань по оренді. 

Компанія LEV Development має угоду з Ribas Hotels Group. Їх мережа об’єднує 28 готелів та займається розвитком міських готелів, курортних готелів та апарт-готелів. Щорічно кількість туристів зростає, тому інвест-готелі вже давно стали вигідним бізнесом, а з керуючою компанією ще й вирішення усіх питань перестають бути турботою інвесторів, - підкреслив Олександр Островський.

У Львові працює мережевий готель LEV Сity Hotel, який також є прикладом успішних інвестицій попри всі сучасні виклики.

Яскравий приклад інвест-готеля в межах міста LEV Сity Hotel. Він має 92 апартаменти поруч з центром міста. Львів одне з небагатьох туристичних міст Європи, де туризм не зупиняється. Щорічно показник відвідуваності рахується у мільйонах, тому готелі завжди були, є і будуть вигідним бізнесом, - підкреслив Олександр Островський.

LEV Сity Hotel – це новий готель на 92 апартаменти у Львові на вул. Шевченка, поруч з центром міста.

LEV Resort Hotel – 134 номери в Буковелі. Номери продаються з сучасним ремонтом «під ключ» та повністю готові до проживання. Обидва проєкти на фінальному етапі будівництва, введення в експлуатацію заплановано на І квартал 2024 року.

Інформацію про вільні апартаменти, умови купівлі та інші деталі можна отримати у відділах консультацій і продажу компанії LEV Development: 067 0000 242.

Читайте також
ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок ЖК «Perfect life» від Lev Development: комфорте життя та активний відпочинок
ЖК «Perfect life» від компанії Lev Development це про комфорт та відпочинок. Комплекс пропонує апартаменти поблизу лісопаркової зони і розташованими неподалік лижними трасами, ковзанками та іншим дозвіллям
Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни Спецпропозиція від Lev Development для військовослужбовців ЗСУ, ВПО та тих хто втратив житло внаслідок війни
Lev Development підготував спеціальну пропозицію для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, мешканців окупованих територій та тих хто втратив житло внаслідок війни
ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість? ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість?
Житловий комплекс бізнес класу Perfect Life від LEV Development – це ідеальний простір для сім’ї
Loading...
Load next