"Це матиме наслідки": генсекретар НАТО Столтенберг вкотре застеріг Росію від нової агресії проти України

"Це матиме наслідки": генсекретар НАТО Столтенберг вкотре застеріг Росію від нової агресії проти України
У Кремлі заперечують будь-яку підготовку до вторгнення на територію України, водночас звинувачуючи країни Заходу в ескалації напруженості, зокрема у Чорному морі.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ виступив із попередженням на адресу Москви, застерігаючи її від нової агресії проти України. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Секретар НАТО звернувся до російської влади, звинувачуючи її в тому, що Росія стягує в регіон біля кордонів України війська і бронетехніку. 

Якщо Росія використає силу проти України, це матиме свою ціну, це матиме наслідки, – сказав генсекретар.

Він зауважив, що НАТО продовжує ділитися розвідінформацією із союзниками про те, які дії буде застосовувати Росія найближчим часом.

Нагадаємо, раніше міністерка закордонних справ Великої Британії Елізабет Трасс заявила, що Росія зробить «серйозну помилку», якщо нападе на Україну. 

Читайте також
Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео) "Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.
Loading...
Load next