7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка)

7 лютого о 10:00 ранку: нардепа Кузьміних викликають до НАБУ для вручення підозри та допиту (повістка)
Кузьміних проігнорував три виклики до слідчих.

Національне антикорупційне бюро викликає нардепа Сергія Кузьміних для вручення підозри та допиту.

Відповідний порядок денний опублікований на сайті відомства.

У НАБУ зазначили, що Кузьміних необхідно прибути 7 лютого о 10:00 ранку «для участі у врученні письмового повідомлення про підозру та допит у процесуальному статусі підозрюваного у кримінальному провадженні».

Фото: НАБУ

Нагадаємо, 28 січня журналіст Юрій Бутусов повідомив, що детективи НАБУ затримали народного депутата від Слуги народу Сергія Кузьміних під час отримання грошей, які правоохоронці вважають хабарем.

Пізніше у пресслужбі НАБУ заявили, що разом із САП та Офісом генпрокурора викрили народного депутата під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 558 тис. грн. Його особу НАБУ не розкривало.

За даними слідства, нардеп отримав гроші за допомогу в укладанні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області.

31 січня генпрокурор Ірина Венедіктова підписала нардепу повідомлення про підозру. У НАБУ заявили, що він ігнорує виклики до слідчого.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я ж..пу рву за всех, блин", — НАБУ опублікувало фрагменти розмов зі справи Кузьміних (відео) "Я ж..пу рву за всех, блин", — НАБУ опублікувало фрагменти розмов зі справи Кузьміних (відео)
"Слуга народу" Сергій Кузьміних отримав хабар за допомогу лікарні у перемозі в тендерах на закупівлю обладнання за рахунок бюджету.
Венедіктова підписала підозру нардепу-"слузі" Кузьміних Венедіктова підписала підозру нардепу-"слузі" Кузьміних
Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова підписала підозру народному депутату від "Слуги народу" Сергію Кузьміних, якого детективи НАБУ затримали на хабарі 28 січня.
"Провокуєте, як завжди, мозгів на більше не вистачає": Кузьміних штовхнув прокурора в суді (відео) "Провокуєте, як завжди, мозгів на більше не вистачає": Кузьміних штовхнув прокурора в суді (відео)
Нардеп Кузьміних влаштував невелику штовханину на виході з будівлі суду: йому намагалися вручити повістку.
Loading...
Load next