"Тут з 450 залишиться людей 200, які будуть просто за гроші сидіти" - бойовики «ЛНР» про російську "мобілізацію" (відео)

"Тут з 450 залишиться людей 200, які будуть просто за гроші сидіти" - бойовики «ЛНР» про російську "мобілізацію" (відео)

В перехопленій розмові Головного управління розвідки МОУ двоє бойовиків «ЛНР» обговорюють систему «мобілізації», які застосовують в окупованій частині Луганської області.

Чоловіків примушують складати присягу і відправляють на війну проти України. Тих, хто відмовляється, залякують кримінальною відповідальністю:

Це не обговорюється. По етапу підете. Там будуть судити по цивільному кодексу, що ти відкосив від мобілізації. Тобто, якщо ти з… (втечеш) зараз і якщо тебе приймуть, то тебе не по трибуналу є… (судитимуть), а ти по цивільному кримінальному кодексу підеш.

Надалі qltnmcz про те, що російське командування не відпускає «ЛНРівців» на ротацію, оскільки розуміє, що більшість одразу ж втече:

Нас сюди кинули й бояться, що якщо хоча б на тиждень додому у звільнення, тут з 450 залишиться людей 200, які будуть просто за гроші сидіти.

Вас також може зацікавити стаття: "Орки є орками": СБУ перехопило розмову про криваву розправу окупанта

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Loading...
Load next