У Львівській академічній гімназії нагородили дітей за результатами спортивних змагань

У Львівській академічній гімназії нагородили дітей за результатами спортивних змагань
У Львівській академічній гімназії нагородили дітей за результатами спортивних змагань, як відбувалися протягом тижня. Переможці отримали грамоти, кубки, а деякі й медалі.

Відзначили найкращих. У Львівській академічній гімназії нагородили дітей за результатами спортивних змагань, як відбувалися протягом тижня. Переможці отримали грамоти, кубки, а деякі й медалі. Керівництво навчального закладу розповідає, що такі заходи виховують в дітей дисципліну, свідомість та силу волі. 

Я грав у багатьох міжнародних змаганнях. В Україні зайняв 3-є місце, виконав норму майстра спорту України, також за кордоном зіграв успішно декілька змагань виконавши Майстра фіде з шахів. Мої враження дуже позитивні дуже, гарний колектив, дуже підтримують Україну. Мої наступні цілі це виконати міжнародного майстра. Й можливо ще заслуженого майстра України, - каже Владислав Фіщук, учень Львівської академічної гімназії.

До участі у змаганнях так чи інакше залучили усіх учнів. До того ж ще одного відзначили окремо за його здобутки у шахах.

Волейбольна команда ставала неодноразовими переможцями й першостей Львова , й призерами обласних змагань й навіть учасниками збірної України. Михайло Михайлович в нас вчитель фізкультури, який веде гурток з футболу. Тому ці види спорту найбільш такі ці. Форма цих змагань в різних класах була проведена по усіх паралелях. Вся гімназія задіяна, й ми вибирали те , що найбільше подобається дітям, - розповіла Оксана Жук, вчителька фізкультури Львівської академічної гімназії

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині знеструмлено 37 населених пунктів
Зимова негода знеструмлює Україну. Цієї доби без світла залишилося майже 270 населених пунктів у 12 областях.Спеціалісти пояснюють: усе через мокрий сніг, дощ, а також пориви вітру.
Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі Знову «гуманітарка»: на кордоні впіймали псевдоблагодійника з Польщі
57-річний громадянин Польщі намагався ввезти до України товар під виглядом гуманітарної допомоги
Loading...
Load next