Зеленський зібрав Ставку: розвідники розповіли про плани та ймовірні дії противника

Зеленський зібрав Ставку: розвідники розповіли про плани та ймовірні дії противника

Президент України Володимир Зеленський у п’ятницю провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Як повідомили в Офісі Президента, керівники розвідки розповіли про плани та ймовірні дії противника у близькій та середньостроковій перспективі.

Як повідомили в Офісі Президента, Головнокомандувач ЗСУ поінформував про загальну ситуацію на фронті. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про обстановку на їхніх напрямках. Окремо члени Ставки зупинилися на перебігу бойових дій у найскладніших точках фронту.

Керівники розвідки розповіли про плани та ймовірні дії противника у близькій та середньостроковій перспективі.

Крім того, учасники засідання були поінформовані про результати контррозвідувальної роботи українських спецслужб.

Також було розглянуто актуальну зовнішньополітичну ситуацію в контексті відбиття російського вторгнення.

Нагадаємо, що заборона евакуації автомобілів на період воєнного стану призведе до колапсу в центрі Києва - КМДА.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Пресконференція Зеленського: в Офісі глави держави повідомили, що зустріч проведуть на авіазаводі Пресконференція Зеленського: в Офісі глави держави повідомили, що зустріч проведуть на авіазаводі
Пресконференція президента України Володимира Зеленського відбудеться на державному підприємстві "Антонов" вже завтра - 20 травня. Зокрема в Офісі Президента також анонсували присутність великої кількості журналістів під час завтрашньої зустрічі.
Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського
Новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.
"Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає "Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає
У соцмережі з'явилося відео із чоловіком, схожим на члена Наглядової ради «Укрзалізниці» та блогера Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину.
Loading...
Load next