Реорганізація руху на вулиці Шевченка: лівий поворот на Ярослава Мудрого від завтра - заборонений

Реорганізація руху на вулиці Шевченка: лівий поворот на Ярослава Мудрого від завтра - заборонений
Лівий поворот на Ярослава Мудрого від завтра - заборонений, таким чином хочуть розвантажити перехрестя

Реорганізація руху на вулиці Шевченка: лівий поворот на Ярослава Мудрого від завтра - заборонений.

Про це повідомили у "Львівавтодорі". Кажуть, це дозволить збільшити дозвільний сигнал світлофора для потоку, який рухається з центру міста. Відтак зменшаться затори на перехресті.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Рік доріг: які великі проєкти реконструкції вулиць виконали у 2021-му, а які відтермінували? (відео) Рік доріг: які великі проєкти реконструкції вулиць виконали у 2021-му, а які відтермінували? (відео)
У 2021 році продовжувалися великі проєкти реконструкцій артерій міста. Деякі з них завершили повністю, деякі ж лише частково.
На 16 проблемних перехрестях Львова змінять організацію руху (Відео) На 16 проблемних перехрестях Львова змінять організацію руху (Відео)
У Львові назвали найпроблемніші перехрестя, де планують реорганізувати рух, зробити нові розмітки та поставити додаткові знаки
Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду (відео) Частину вулиці Шевченка у Львові відкрили для проїзду (відео)
На ділянці від вул. Залізничної до вул. Яцкова підрядник уже постелив фінішний шар асфальту. Водночас для проїзду також відкрили бічні: вул. Юнаківа та вул. Єрошенка.
Loading...
Load next