В Ужгороді поліція встановлює причини смерті старшокласника

В Ужгороді поліція встановлює причини смерті старшокласника

Поліція Закарпатської області встановлює причини смерті старшокласника в одній із шкіл міста під час уроку фізкультури.

Про це повідомила поліція Закарпаття.

Поліція встановлює причини смерті старшокласника в одному з навчальних закладів Ужгорода. Зазначається, що сьогодні під час уроку фізкультури в одній із шкіл міста десятикласнику стало зле і він втратив свідомість. Працівники навчального закладу відразу викликали екстрену медичну допомогу. Протягом кількох годин медики проводили реанімаційні заходи, але хлопець помер.

Наразі у школі проводяться слідчі дії. Працівники поліції встановлюють детальні обставини події.

Відомості за цим фактом внесуть в Єдиний реєстр досудових розслідувань. У справі призначать судово-медичну експертизу, яка вкаже на причину смерті підлітка.

Нагадаємо, На Буковині 15-річний підліток переправляв чоловіків до Румунії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото) Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото)
У зв’язку з двома смертями учнів, які трапились протягом цього року в одній школі, Запорізька ОДА створила спеціальну робочу групу з розслідування "загадкового дитячого недугу".
Мінцифри: діти мають вчитись технологіям Мінцифри: діти мають вчитись технологіям
Цьогоріч в Україні планують оцифрувати нову програму для школярів.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next