У Львові поліцейські затримали вбивцю 19-річної студентки

У Львові поліцейські затримали вбивцю 19-річної студентки
19-річна дівчина, Дарья Косенок, вийшла з гуртожитку і зникла. Вже через півтори доби її знайшли мертвою у квартирі, яку вона орендувала разом із своїм хлопцем.

Вчора, 30 березня, близько 20.30, на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Личаківській у Львові, яку власниця здавала в оренду, було виявлене тіло дівчини з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою одразу виїхали оперативники. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

" На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні колото-різані рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Також правоохоронці встановили особу дівчини - 19-річної мешканки Дніпропетровської області, студентки одного з львівських вищих навчальних закладів. Крім того, встановлено, що того ж дня, 30 березня, з заявою про її зникнення у поліцію звернулась матір дівчини ", - йдеться у повідомленні.

Після звернення, вже за декілька годин поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до вбивства. Ним виявився  19-річний мешканець Житомирської області, по сумісництву це хлопець загиблої дівчини.

За цією справою відкрили провадження за частиною 1 статті 115 - Умисне вбивство Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що студентка Львівського університету ім. І. Франка, Дарья Косенок зникла у понеділок, 29 березня. Вранці вона вийшла з гуртожитку №3, що на вул. Медової Печери, 39, а орієнтовно о 16:00 з нею зник зв'язок. Наступного дня її мати, яка мешкає у Кам'янському, зв'язалася з львівської поліцією з проханням знайти доньку.
 

Читайте також
Вона любила життя: деталі жорстокого вбивства 19-річної Дар'ї Косенок
Дівчину знайшли на другий день пошуків, однак вона вже була мертвою - на тілі були множинні ножові поранення. Підозрюваного у жорстокому вбивстві 19-річної студентки - затримали, це хлопець загиблої.
Львівський суд арештував підозрюваного у вбивсті Дар'ї Косенок
У вбивстві 19-річної студентки підозрюють її хлопця, який ймовірно вбив дівчину через ревнощі. Його затримали та заарештували на 60 діб.
Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео) Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)
24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вул. В. Великого у Львові під час патрулювання.
Loading...
Load next