Болгарія знайшла в себе «надлишкові» боєприпаси: їх запропонують Україні

Болгарія знайшла в себе «надлишкові» боєприпаси: їх запропонують Україні

У Болгарії провели аналіз боєприпасів та іншого військового майна, частина якого виявилася «надлишковою» та непотрібною болгарській армії. Його запропонують передати Україні у складі пакета допомоги.

Про це сказав виконувач обов’язків міністра оборони Болгарії Атанас Запрянов, якого цитує агентство БНР.

За його словами, цей пакет допомоги нададуть Україні після угоди з країною-союзницею про компенсацію. Це відбудеться подібно до попереднього пакета, який Болгарія надала Україні й отримала близько 30 мільйонів євро компенсації.

Запрянов наголосив, що уряд іще має ухвалити рішення про надання Україні боєприпасів, потім узгодити його з союзниками та Україною, а також забезпечити логістику.

Нагадаємо, Ірину Фаріон провели в останню путь

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ На Донеччині здетонував склад боєприпасів: бойовики "ДНР" звинувачують ЗСУ
Бойовики "ДНР" заявили про обстріл тимчасово окупованого міста Ясинувата Донецької області. У результаті удару, який нібито було нанесено вранці 21 вересня, пошкодження зафіксовані у двох навчальних закладах.
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
Loading...
Load next