"Здоровий глузд програв": Садовий заявив, що у Львові навчальний рік розпочнеться 2 вересня

"Здоровий глузд програв": Садовий заявив, що у Львові навчальний рік розпочнеться 2 вересня

Львівська міська влада виконає рішення Кабміну про початок навчального року 2 вересня. Львівські школярі почнуть навчання разом з усіма.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

Проте він додав, що "здоровий глузд програв".

Демократія та децентралізація теж. Але, здається, нікому того не треба. Той, хто приймає рішення -  несе відповідальність. Сумніваюсь, але сподіваюсь, що Кабмін має інформацію про те, якою буде зима, і що навчання відбуватиметься без форсмажорів, - написав Садовий.

Він додав, що міський штаб із підготовки до зими рекомендував розпочати навчання 19 серпня саме тому, що є ризик відімкнення електроенергії. 

В час війни ми маємо бути гнучкими і швидко адаптуватись до нових обставин. Шкода, що це розуміють не всі. Але це точно не причина для розвитку внутрішніх непорозумінь, - заявив Садовий.

Нагадаємо, У Львові все ж планують розпочати навчальний рік на 2 тижні швидше

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео) Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео)
Щеплювати працівників шкіл, садочків та позашкільних закладів у місті розпочали ще у червні і планують завершити процес до кінця літа.
Loading...
Load next