У командуванні ДШВ заявили, що командира 80 одшбр Ішкулова переведуть на вищу посаду

У командуванні ДШВ заявили, що командира 80 одшбр Ішкулова переведуть на вищу посаду

У командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ відреагували на заклик особового складу 80-ї бригади не знімати полковника Еміля Ішкулова з посади комбрига.

Там заявили, що полковника Еміля Ішкулова буде призначено на вищу посаду, щоб “застосувати його знання, навички та лідерські якості, отримані під час планування та організації ведення бойових дій, вже у масштабі Десантно-штурмових військ ЗС України”.

Полковник Еміль Ішкулов дуже досвідчений бойовий офіцер, який пройшов всі командні ланки в підрозділах українського десанту, лицарем орденів І, ІІ і ІІІ ступенів “Богдана Хмельницького”. На початку збройної агресії РФ проти України в 2014 році командував розвідувальним взводом 25-ї окремої повітрянодесантної Січелавської бригади, де пройшов шлях до командира парашутно-десантного батальйону.

В подальшому успішно виконував надважкі бойові завдання, зокрема командуючи окремим підрозділом 81-ї окремої аеромобільної Слобожанської бригади на південному напрямку, а згодом досить тривалий час Галицькою бригад ДШВ на Бахмутському напрямку.

Відповідно, враховуючи безцінний бойовий та командирський досвід цього офіцера, рішенням військового керівництва, полковника Ішкулова буде призначено на вищу посаду, – ідеться в заяві командування ДШВ ЗСУ, опублікованій ввечері 29 липня.

Нагадаємо, У Литві змінили умови навчання для українських студентів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next