Уряд дозволив іноземним компаніям будувати в Україні пункти пропуску

Уряд дозволив іноземним компаніям будувати в Україні пункти пропуску

Кабінет Міністрів надав іноземним компаніям та організаціям на період воєнного стану набувати право на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів СС2 та СС3 класів наслідків.

Про це повідомила пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Сьогодні Уряд ухвалив рішення щодо надання можливості іноземним компаніям та організаціям, які діють на території України через відокремлені підрозділи та постійні представництва, набувати право на провадження господарської діяльності з будівництва об’єктів, - йдеться в повідомленні.

Ухвалені зміни стосуються будівництва об’єктів, які належать до об’єктів із середніми (СС2) та значними (СС3) класами наслідків.

Зокрема, удосконалення нормативно-правового регулювання діяльності іноземних компаній в Україні дасть змогу представництвам польських компаній здійснювати роботи з облаштування пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

Право на будівельну діяльність надаватиметься шляхом безоплатного подання до органу ліцензування декларації про провадження господарської діяльності без необхідності отримання ліцензії на будівництво об’єктів.

Відповідна норма діятиме на час воєнного стану.

Нагадаємо, Рада ЄС схвалила надання Україні €4,2 мільярда траншу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Перед пунктом пропуску ”Краківець” облаштували гуманітарний коридор (відео) Перед пунктом пропуску ”Краківець” облаштували гуманітарний коридор (відео)
Для покращення умов перетину кордону облаштували систему обігріву та місця для відпочинку.
Loading...
Load next