Навчання на ТОТ: за кожним учнем хочуть закріпити вчителя

Навчання на ТОТ: за кожним учнем хочуть закріпити вчителя

Школярі з тимчасово захоплених територій України зможуть отримати педагогічний патронаж, який дасть змогу навчатися за індивідуальним планом.

Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Педагогічний патронаж для дітей з тимчасово захоплених територій передбачає, що за кожним учнем закріплюється вчитель. Він зможе разом з дитиною сформувати розклад її навчання.

Щотижневий план занять має передбачати 5 годин на учня початкової школи, 8 - на учня базової школи, 12 - на учня старшої школи.

Також учні з тимчасово захоплених територій можуть навчатися в дистанційних класах. Якщо такі класи продовжують працювати відповідно до оновлених правил, то діти продовжуватимуть навчання у своїх класах. В іншому випадку вони можуть перейти в інший заклад освіти у межах своєї області, який продовжить функціонувати.

Нагадаємо, ЗМІ: Україна зможе почати контрнаступ у 2025 році

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next