Головні новини за 19 жовтня: очільник Пентагону Ллойд Остін у Києві, Корнієнка обрали першим віцеспікером

Головні новини за 19 жовтня: очільник Пентагону Ллойд Остін у Києві, Корнієнка обрали першим віцеспікером

До Києва прибув очільник Пентагону Ллойд Остін

Ллойда Остіна до України запросив Зеленський під час свого візиту до США 1 вересня. Тоді ж Пентагон та Міністерство оборони України підписали угоду про партнерство.

Голову партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка обрали першим віцеспікером

Народні депутати підтримали призначення Корнієнка на посаду віце-спікера Ради. "За" проголосували 256 нардепів.

Не підтримала закон про олігархів: Буймістер виключили з фракції "Слуга народу"

Раніше Буймістер не голосувала за президентський законопроєкт про деолігархізацію в обох читаннях та не підтримувала відкликання з посади голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Зеленський планує звільнити голову Нацбанку Шевченка, - Bloomberg

Зеленський хоче знайти заміну Шевченку, перш ніж запропонувати Раді звільнити його. Пошуком кандидатів займається голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Україна має право сама прийняти рішення": міністр оборони США відповів Росії на заяву про НАТО

Раніше в Росії заявили, що пересування російських військ до кордону України проводились під час "масованих навчань НАТО, що проходили біля російського кордону".

"Комісія не може зібратись": Зеленський заявив, що глава САП з’явиться в Україні до кінця року

Одна із вимог, яку виставляють західні партнери України, зокрема, США, стосується якраз прозорого конкурсу на главу САП.

Читайте також
"Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями" (фото) "Операцію готували 18 місяців за підтримки США": Америка знала про спецоперацію з "вагнерівцями" (фото)
Американське видання CNN оприлюднило матеріал, який, зокрема, містить розмову із трьома анонімними нібито "колишніми високопосадовцями української військової розвідки". Вони розкрили деталі довгопланової та зірваної спецоперації України по затриманню бойовиків приватної компанії "Вагнера", яка підтримувалась США.
Loading...
Load next