На місцевих виборах вирішується доля майбутнього України, переконаний кандидат на посаду мера Львова - Олег Синютка

На місцевих виборах вирішується доля майбутнього України, переконаний кандидат на посаду мера Львова - Олег Синютка
Запекла передвиборча боротьба триває.

Запекла передвиборча боротьба триває. І політики продовжують порушувати нагальні питання.

"Ці вибори - це не тільки питання про каналізацію, дороги тощо, бо вони також про те, якою буде завтра Україна. І тут дуже важливо, що 2 українські центри, а саме Львів і Київ сьогодні рухаються паралельно. І від позиції столиці, а особливо від міста Лева залежить майбутнє держави", - зазначив кандидат на посаду голови Львівської ОТГ від «Європейської Солідарності».

Правильність вибору міста Лева під час президентських виборів сьогодні розуміє уся країна, додає політик. Тому сподівається на таку ж підтримку партії та його як кандидата на місцевих виборах. 

"В Україні відбувається реванш Антимайдану. І те, проти чого протестували люди, сьогодні знову намагаються повернути в наше життя. І тому загроза клоунократії є більш ніж очевидна, бо теперішня міська влада точно йде в змові з центральною", - додав Олег Синютка.

А в час, коли триває війна, переконаний керівник центрального виборчого штабу «Європейської Солідарності» Олександр Турчинов, Львовом неодмінно має керувати справжній патріот, якому не байдужа доля як міста, так і усієї держави. Та якого хвилюватиме питання безпеки України, а не лише комуналка.

"Як би не обіцяв пан Зеленський закінчити війну, вона, на превеликий жаль, продовжується. Вона припиниться тоді, коли не залишиться жодного окупованого метра української землі. А на це треба працювати у Києві, Львові, Житомирі, Краматорську", - заявив Олександр Турчинов.

Тож на місцевих виборах необхідно обирати небайдужих та гідних лідерів, переконаний політик. Водночас Львів повинен залишатися своєрідним маяком, на який орієнтується уся Україна.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next