Аваков вважає, що в Україні потрібно відкрити російськомовний канал

Аваков вважає, що в Україні потрібно відкрити російськомовний канал
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пропонує створити російськомовний телеканал, однак із проукраїнськими поглядами. На його думку, він міг би проросійській пропаганді на міжнародному інформаційному ринку.

Авакова вважає, що для багатьох, хто розуміє російську мову, важливо вміти отримувати чесну, а не путінську інформацію своєю мовою. Про це міністр заявив на своїй сторінці у Facebook.

" Я, російськомовний український націоналіст, впевнений, що треба вітати розвиток НАШОЇ російської мови, якою розмовляють мільйони українців, і дозволити їй вільно розвиватися ... Необхідно створити якісний російськомовний український і проукраїнський телеканал, який міг би переломити пропагандистську монополію РФ на міжнародному інформаційному ринку ", – заявив Аваков.

Однак, міністр переконаний, що державною мовою в країні може бути тільки українська.

" Світ повинен знати правду і розуміти різницю між новинами і фейками російської пропаганди ", - наголосив міністр.

Таку свою думку чоловік аргументує тим, що у період гібридної війни, відкритої проти України російським режимом, ми повинні використовувати російську мову для контрпропаганди.

Читайте також
Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика" Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика"
8 листопада Разумков заявив про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика".
Українці більше довіряють Зеленському
Водночас за результатами рейтингу, у березні зросла підтримка одного з його найближчих суперників. Опитування проводилося методом телефонних інтерв’ю.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next