Міноборони Росії назвало причину нарощування їхніх військ поблизу України

Міноборони Росії назвало причину нарощування їхніх військ поблизу України
Міністр оборони Росії Сергій Шойгу вже вкотре наголосив на тому, що ніби то саме керівництво України прагне дестабілізації на сході країни.

НАТО продовжує вести провокативну діяльність в повітряному просторі і водах Чорного моря. Таку заяву голова міноборони Росії зробив на засіданні колегії 20 квітня, повідомляє сайт міноборони Росії.

Шойгу повідомив, що ситуація на південно-західному стратегічному напрямку залишається складною через спроби ряду країн наростити військову присутність біля російських кордонів.

Зокрема він заявив, що Сполучені Штати та Північноатлантичний альянс провокує російську сторону, а Україна своєю чергою проводить дестабілізацію у повітрі та акваторії Чорного моря.

"Зберігається деструктивний курс військово-політичного керівництва України, яке прагне дестабілізувати ситуацію на Донбасі. США і НАТО продовжують вести провокативну діяльність в повітряному просторі і акваторії Чорного моря", - зазначив Шойгу.

Нагадаємо, що український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії. Адже українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії. 

Читайте також
Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу Росія стягує свої війська для того, аби Україна визнала окупацію Донбасу
В Офісі Президента назвали головну мету стягування військ Російської Федерації до українсько-російських кордонів. Цим самим Росія намагається змусити українську владу визнати незаконну окупацію частини Донецької і Луганської областей.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next