Порошенко приїхав у донбаський Нью-Йорк, де назвав Зеленського "дрімучим Януковичем" (відео)

Порошенко приїхав у донбаський Нью-Йорк, де назвав Зеленського "дрімучим Януковичем" (відео)
П’ятий президент України Петро Порошенко відвідав на Донеччині смт Нью-Йорк, яке донедавна було Новгородським, аби встановити дорожній знак на в’їзді у населений пункт.

Встановивши дорожній знак з новою назвою, він наголосив на тому, що Нью-Йорк – це історична назва. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Зокрема, нещодавно Верховна Рада перейменувала селище міського типу Новгородське в Нью-Йорк. Така назва смт є зовсім не новою - насправді це повернення до історичної назви населеного пункту, який у 1950-х роках перейменувала радянська влада.

Петро Порошенко зазначив, що у селищі є також старий музей, будівля якого збудована в 1910 році. Проте, відвідати його експрезиденту так і не вдалося. Перед його приїздом директора змусили зачинити двері музею на замок. Порошенко запевняє, що до таких дій директора причетний особисто Зеленський. Однак, він збирається повернутися у Нью-Йорк знову.

Таким вчинком Зеленський перетворюється на дрімучого Януковича. Вам це не допоможе. Ми все одно ще раз сюди завітаємо. Не витрачайте сили, - наголосив Петро Порошенко.

Скандал між Володимиром Зеленським та Петром Порошенко трапляється вже не вперше. Нещодавно адвокати Порошенка подали позов до суду на Президента України та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді. Оскільки вважають, що BIHUS.info підсунуло суспільству три чергові "відосіки" з монтованим-перемонтованим аудіо.

Читайте також
Судний день: Порошенко повернувся в Україну — оновлено (фото, відео) Судний день: Порошенко повернувся в Україну — оновлено (фото, відео)
Cуд з обрання запобіжного заходу Порошенку відбудеться о 11:00.
"Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео) "Розправитися" з Порошенком: "слуга народу" розповів чим може бути корисний Портнов для влади (відео)
Зазначимо, що 9 грудня, Міністерство фінансів США в рамках акта Магнітського ввело санкції проти Портнова.
У рамках справи проти Порошенка влада легалізує терористичні організації "Л/ДНР", - Ілля Новіков У рамках справи проти Порошенка влада легалізує терористичні організації "Л/ДНР", - Ілля Новіков
У тексті так званої «підозри» влада фактично легалізує існування терористичних угруповань"Л/ДНР"
Loading...
Load next