Черговий скандал з Кивою: він насміхався над акцією до річниці звільнення Авдіївки

Черговий скандал з Кивою: він насміхався над акцією до річниці звільнення Авдіївки
Нардепу від ОПЗЖ Іллі Киві не сподобався запуск прапора до окупантів на жовто-блакитних кулях.

Проросійський політик Ілля Кива розкритикув акцію з нагоди 7 річниці звільнення Авдіївки, коли 72 бригада ЗСУ з допомогою повітряних кульок запустила в бік Донецька український прапор.

Про це повідомили у Telegram-каналі "Останній Блокпост". 

Він нахабно прокоментував публікацію у якій йшлося про акцію на честь звільнення Авдіївки. 

У мого друга незабаром день народження, можна замовити запуск кульок? Дивлюся у вас професійно це вже виходить,- написав нардеп від ОПЗЖ. 

Військовослужбовці 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ разом з представниками громадської організації "Третя сила" та небайдужими людьми підняли у небо в сторону Донецька державний прапор. Це трапилось до 7 річниці звільнення Авдіївки – місто звільнили 30 липня 2014 року.

Нагадаємо, що це не перший факап від Киви. Минулого місяця Народний депутат України Ілля Кива відзначився новою скандальною заявою. У своєму Telegram-каналі він опублікував текст з образливими словами, які стосувались українського народу, а саме кримських татар.
 

Читайте також
"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням" "Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.
Складна математика від Киви: нардеп від ОПЗЖ не зміг порахувати скільки буде разом 8+14+4 (відео) Складна математика від Киви: нардеп від ОПЗЖ не зміг порахувати скільки буде разом 8+14+4 (відео)
Кива не перестає дивувати, справжній "наукивець".
«Провокатор, що заважає миру»: в ОПЗЖ ініціювали виключення Киви з фракції «Провокатор, що заважає миру»: в ОПЗЖ ініціювали виключення Киви з фракції
Ілля Кива нині перебуває за кордоном.
Loading...
Load next