"Російський" Київ: Стефанчук відповів віце-спікеру Держдуми Росії на гучні заяви (відео)

"Російський" Київ: Стефанчук відповів віце-спікеру Держдуми Росії на гучні заяви (відео)
Стефанчук порадив росіянам перед тим, як мріяти про "захоплення Києва", спочатку "захопити" занедбані та бідні російські міста.

Перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук відповів віце-спікеру російської Держдуми Петру Толстому, який слідом за проросійською журналісткою Скабєєвою, відзначився абсурдною та обурливою заявою в бік України. Темою для розмови знову ж таки стала 30-та річниця Дня Незалежності України та славетна пісенька про російського президента Володимира Путіна. 

Так декілька днів раніше віце-спікер Толстой, обурився святкуванням Дня Незалежності й назвав "російськими" Київ та Україну. Окрім цього російський посадовець наважився також пообіцяти "прийти й навести порядок" в Україні. На такі абсурдні заяви відреагував Руслан Стефанчук, який нагадав, що Київ було засновано в 482 році, що свідчить про 1539-річний вік Української держави. А от Російська Федерація вперше з‘явилась на карті світу, лише у 1721 році

Тому український Київ радше є руським містом, оскільки є одвічною столицею Київської Руси - України, але ніяк не "русским городом". Як і Україна в цілому є єдиним та правонаступним спадкоємцем Київської Руси, а не "молодшим братом" Росії, як ви всі любите себе цим тішити, - наголосив Стефанчук.

Окрім цього український посадовець попросив владу РФ зайнятися своєю країною, її народом та майбутнім й порадив подумати про мешканців бідних та занедбаних російських сіл, які не живуть, а виживають.

Дайте шанс мешканцям цих міст на виживання, адже, відповідно до Женевської конвенції 1949 року, окупант повинен принаймні годувати, лікувати та доглядати окуповане населення. Дайте можливість своїм російським містам і своїм громадянам гідно жити, - додав перший заступник голови Верховної Ради.

Зокрема, у підсумку Руслан Стефанчук наголосив, що "ми святкуватимемо наші свята, будуватимемо нашу країну, боронитимемо нашу незалежність, суверенітет і територіальну цілісність".

Нагадаємо, що нещодавно російська пропагандистка Ольга Скабєєва розлютилася через те, що українські військові на репетиції військового параду в Києві виконали відому пісню про президента Росії Володимира Путіна. Ведуча пригрозила наслідками.

Журналістка пропагандистських програм Скабєєва назвала це образою усього російського народу. На обговорення натхненного виконання пісні виділили цілий ефір програми.

Читайте також
Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".
СБУ заборонила Кіркорову  в’їзд до України на три роки (відео) СБУ заборонила Кіркорову в’їзд до України на три роки (відео)
Раніше Кіркорова за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці, але потім звідти викреслили.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next