В нас нема грошей з бюджету платити Коломойському, - заявив Зеленський (оновлено)

В нас нема грошей з бюджету платити Коломойському, - заявив Зеленський (оновлено)
Зеленський про Коломойського.

Володимир Зеленський прокоментував так звану "медіавійну" щодо каналів Ахметова. Президент заявив, що "в нас нема грошей з бюджету платити Коломойському".

Щодо деолігархізації, я вважаю, що ми на початку великого процесу. І ми у прогресі, і ми у великій війні щодо деолігархізації, - сказав глава держави.

Зеленський також стверджує, що у питанні деолігархізації у нього "немає нічого особистого".

Я до великого бізнесу ставлюся з повагою щодо робочих місць. Але дуже важливо, щоб великий бізнес не був олігархатом і впливав на медіа, політиків. Мені здається, це дуже важливо, - додав він. 

Новина доповнюється... 

Читайте також
Рада ухвалила держбюджет-2022: основні показники Рада ухвалила держбюджет-2022: основні показники
Витрати на національну безпеку та оборону підвищили на 3,7 мільярда, зокрема, на Збройні сили України – 2,5 мільярда.
"Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського "Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського
Володимир Зеленський і його близькі соратники можуть бути причетні до переведення 40 млн доларів від структур, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським.
"Наскільки я знаю, міністр працює": "Слуга народу" Кравчук про причини ймовірної відставки Ткаченка "Наскільки я знаю, міністр працює": "Слуга народу" Кравчук про причини ймовірної відставки Ткаченка
11 листопада міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що написав заяву про відставку.
Loading...
Load next