Назріває черговий скандал: секретарка Зеленського ніяк не оформлена в Офісі президента і отримує зарплату у студії "Квартал 95"

Назріває черговий скандал: секретарка Зеленського ніяк не оформлена в Офісі президента і отримує зарплату у студії "Квартал 95"
Журналісти звертають увагу на той факт, що у відкритому доступі нема декларації Левченко.

Секретарка президента Володимира Зеленського — Марія Левченко ніяк не оформлена в Офісі глави держави та отримує зарплату у студії "Квартал 95". Про це журналістка Тетяна Ніколаєнко пише на своїй сторінці у Facebook.

Мені здається, що звільненням Гогілашвілі скандал навколо цієї родини і Зеленського не завершиться, бо бикуватість цього мужлана це ще квіточки. Але маємо ще одне питання. Мені так здається, що Левченко Марія Валентинівна ніяк не оформлена в Офісі президента, — зазначає Ніколаєнко.

Вона повідомила, що у відкритому доступі можна віднайти декларації Гогілашвілі, а не декларації Левченко.

У воюючій країні особа, яка найбільше часу проводить біля президента, точно може навіть не значитись у штаті Офісу президента? Як вона взагалі на режимний об'єкт щодня заходить? Чому я роблю такий висновок. Я просто не знайшла декларацій Левченко, тільки її чоловіка Гогілашвілі, який в МВС за останній рік заробив 800 тисяч, в жовтні щось продав автомобільній компанії за пів мільйона, а потім у тої ж компанії купив автівку за ціною нижче ринкової, — запевняє журналістка.

Також їй вдалося виявити заробітну плату Левченко, яку вона, начебто будучи держслужбовицею, продовжувала отримувати від студії «Квартал 95». 



Головне там те, що його дружина отримала зарплату не лише у 2018, а й за 2020 рік (тадададам!!!!)у студії «Квартал 95», – написала вона. 

 

Фото: Facebook Тетяни Ніколаєнко
Фото: Facebook Тетяни Ніколаєнко

Нагадаємо, раніше нардепу Шахову вручили підозру через незадеклароване майно та доходи на суму 60 мільйонів гривень. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського "Немає нічого компрометуючого": Подоляк прокоментував скандальне розслідування офшорів Зеленського
Володимир Зеленський і його близькі соратники можуть бути причетні до переведення 40 млн доларів від структур, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським.
Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях
Верховна Рада у другому читанні ухвалила президентський законопроєкт про відновлення позбавлення волі за брехню у деклараціях.
Ув’язнення за брехню в деклараціях: Зеленський підписав закон, який передбачає позбавлення волі Ув’язнення за брехню в деклараціях: Зеленський підписав закон, який передбачає позбавлення волі
Закон відносить недостовірне декларування до списку кримінальних правопорушень, пов'язаних з корупцією, та посилює відповідальність за зазначені правопорушення.
Loading...
Load next