Кабмін звільнив заступника голови МВС Гогілашвілі - ЗМІ

Кабмін звільнив заступника голови МВС Гогілашвілі - ЗМІ

Кабінет міністрів звільнив заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі. Повідомляє НВ.

Кабмін звільнив Гогілашвілі, — сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, що Міністр МВС Монастирський усуне свого заступника Гогілашвілі. Заступник не виконав вимоги про зупинку на блокпосту та почав з погрозами говорити до співробітників правоохоронних органів.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою (відео) Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою (відео)
На відео та фото, розміщених очевидцями в соцмережах, видно, що зеленка, зокрема, потрапила на обличчя та зуби експрезидента.
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
"Ізгоняємо Авакова": святкування відставки колишнього міністра МВС у Києві (відео) "Ізгоняємо Авакова": святкування відставки колишнього міністра МВС у Києві (відео)
Кілька десятків людей зібралося біля будівлі МВС, святкуючи відставку Авакова.
Loading...
Load next