Скандал із нардепом Галушком: його водія позбавили прав та оштрафували (відео)

Скандал із нардепом Галушком: його водія позбавили прав та оштрафували (відео)
Про це заявив очільник МВС Денис Монастирський.

Водій народного депутата Миколи Галушка, який в грубій формі спілкувався з поліцейським, притягнутий до адміністративної відповідальності за статтею 130 Кодексу про адмінправорушення за відмову пройти освідування. Про це повідомив очільник МВС Денис Монастирський.

Його позбавили права керувати транспортом на 1 рік і виписали штраф 10200 гривень.

Звісно, бувають випадки негарної поведінки з боку поліцейських. І за це ми їх караємо. Але досі немає суттєвої відповідальності за образу поліцейського, - наголосив Монастирський.

Він, зокрема, нагадав, що зараз у Верховній Раді перебуває на розгляді законопроєкт № 5050-1, який пропонує ввести відповідальність за образу поліцейського у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень.

Монастирський висловив сподівання, що народні депутати ухвалять цей законопроєкт і захистять право поліцейських на повагу у випадках, коли їх дії захищає Закон.

Це буде по-європейськи, справедливо й по суті. Так живуть цивілізовані країни, до яких ми прагнемо приєднатися. М’яч на полі законодаців. Вони мають не лише ухвалити цей закон, але й бути взірцем для громадян у своєму ставленні й культурі спілкування з правоохоронцями, - резюмував очільник МВС.

Нагадаємо, учора стало відомо про скандал із нардепом Миколою Галушком.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС Нардеп від "Слуги народу" Монастирський став новим очільником МВС
За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Замінить Монастирського: ЦВК зареєструвала депутатом нового "слугу народу" Замінить Монастирського: ЦВК зареєструвала депутатом нового "слугу народу"
Центральна виборча комісія визнала нардепом Антона Швачка, який у Верховній Раді займе місце нового очільника МВС - Дениса Монастирського.
Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео) Новий очільник МВС Монастирський планує "розділити" міністерство (відео)
Верховна Рада призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За прийняття відповідного рішення проголосував 271 народний депутат.
Loading...
Load next