Корнієнко розповів про досягнення Верховної Ради цього року і плани на наступний

Корнієнко розповів про досягнення Верховної Ради цього року і плани на наступний
За його словами, цьогоріч Верховна Рада дуже плідно попрацювала.

Перший заступник голови ВР Олександр Корнієнко підбив підсумки роботи Верховної Ради у 2021 році та визначив пріоритети на 2022 рік. Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на телеграм-канал Верховної Ради України.

Верховна Рада України у 2021 році, зокрема, суттєво посилила обороноздатність держави, завершила земельну реформу, надала гарантії державної підтримки великим інвесторам і розпочала боротьбу з олігархами.

На моє переконання, Верховна Рада цього року досить плідно попрацювала. Ми встигли завершити земельну реформу та розпочати податкову амністію, яка стартувала з 1 вересня та триватиме рік. Також нам вдалося посилити обороноздатність нашої держави. При цьому ми зробили важливий крок для розвитку вітчизняного оборонно-промислового комплексу, – зазначив Перший віцеспікер.

Наступного року Український Парламент планує зосередитися передусім на пенсійній і податковій реформах, запровадити економічний паспорт українця, ухвалити закон про столицю, почати розгляд децентралізаційних змін до Конституції та реформувати Службу безпеки України. 

Вас також може зацікавити: Більше безкоштовних послуг та "хірургія одного дня": які зміни чекають на медицину 2022 року.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
Голову партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка обрали першим віцеспікером (відео) Голову партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка обрали першим віцеспікером (відео)
Народні депутати підтримали призначення Корнієнка на посаду віце-спікера Ради. "За" проголосували 256 нардепів.
Відставка Разумкова: нового спікера Ради можуть призначити у п'ятницю, - Арахамія (відео) Відставка Разумкова: нового спікера Ради можуть призначити у п'ятницю, - Арахамія (відео)
За прогнозами глави фракції "Слуга народу", за відставку спікера Разумкова очікується 240 голосів "за". Зокрема, перший віцеспікер Руслан Стефанчук та голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко претендують на посаду голови парламенту.
"Одним ворогом менше": депутатка від "Слуги народу" Третьякова прокоментувала смерть Полякова (відео) "Одним ворогом менше": депутатка від "Слуги народу" Третьякова прокоментувала смерть Полякова (відео)
За словами спікера Руслана Стефанчука, після інциденту фракції та групи хочуть подати лист, аби відсторонити Галину Третьякову від головування в комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
Loading...
Load next