Депутати внесли законопроєкт про добровільний військовий облік для жінок

Депутати внесли законопроєкт про добровільний військовий облік для жінок
Текст закону на сайті парламенту поки що не оприлюднений.

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт про внесення змін до закону України "Про військовий обов'язок та військову службу" (№6482). Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться на сайті парламенту.

Один із авторів законопроєкту, народний депутат від “Слуги народу” Максим Бужанський повідомив у Фейсбуці, що законопроєктом №6482 передбачено, що жінки стають на військовий облік лише добровільно.

Вніс до парламенту законопроєкт №6482 про те, що на військовий облік жінки стають лише добровільно. За винятком медичного персоналу, — написав він.

Нардеп зазначив, що співавторами законопроєкту стали 58 депутатів фракції "Слуга народу" та інших партій, без уточнення, яких саме.

Вибачте, шановні жінки, все що можу сказати про цю ініціативу чиновників Міноборони, - коротко додає Бужанський.

Поки що текст законопроєкту чи якісь супровідні документи до нього на сайті парламенту не оприлюднено.

Нагадаємо:

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера
Закон про олігархів покликаний монополізувати ЗМІ в руках президента.
Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу" Депутата Шевченка, який їздив з візитом до Лукашенка виключили з партії "Слуга народу"
Депутати від “Слуги народу” у Верховній Раді підтримали рішення, щодо виключення з фракції Євгенія Шевченка, який у квітні зустрічався з самопроголошеним президентом Білорусі - Олександром Лукашенком.
Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео) Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео)
Аварія трапилась напередодні Дня Незалежності, а 1 вересня про ДТП заговорив і сам Трухін – нардеп запевнив, що не планує нічого приховувати й згодом додав, що не був п'яним та боятись йому нічого, адже не вважає себе винним.
Loading...
Load next