Брифінг за результатами засідання РНБО (відео онлайн)

Брифінг за результатами засідання РНБО (відео онлайн)
Олексій Данілов заявив за підсумками засідання Радбезу, що ситуація в Україні контрольована.

Секретар РНБО Олексій Данілов проводить брифінг за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на пряму трансляцію брифінгу.

Порядок денний засідання був таким: 

  • заходи, щоб забезпечити національну безпеку від внутрішніх та зовнішніх загроз;
  • справи в економіці, енергетиці, як протидіяти пандемії коронавірусу тощо.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Володимир Зеленський скликав засідання Ради безпеки.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Напрягаюся, коли слухаю російську": секретар РНБО змусив журналіста перейти на державну (відео) "Напрягаюся, коли слухаю російську": секретар РНБО змусив журналіста перейти на державну (відео)
РНБО зібралась на засідання 17 вересня. На Раді нацбезпеки та оборони обговорили фінансування сфери та безпеки на 2022 рік. Також, за словами Данілова, домовились ввести санкції за участь у виборах до Держдуми на окупованому Донбасі та у Криму.
У РНБО вважають, що перехоплення літака Ryanair у Мінську має всі ознаки операції спецслужб РФ У РНБО вважають, що перехоплення літака Ryanair у Мінську має всі ознаки операції спецслужб РФ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що ситуація із вимушеною посадкою у Мінську літака авіакомпанії Ryanair має всі ознаки операції спецслужб Російської Федерації.
В Україні плануюють створити власні кібервійська та стати передовою країною з кіберзахисту В Україні плануюють створити власні кібервійська та стати передовою країною з кіберзахисту
Під час вчорашнього засідання Ради національної безпеки і оборони у таємному режимі також розглядали питання про створення кібервійськ.
Loading...
Load next