Розвідка України вивезла з Києва секретну документацію та обладнання – Washington Post

Розвідка України вивезла з Києва секретну документацію та обладнання – Washington Post
Українські розвідувальні служби напередодні вторгнення Росії нібито провели операцію з евакуації секретних архівів розвідки та найбільш цінного обладнання з Києва в райони на Західній Україні - в якісь «безпечні місця».

У матеріалах стверджується, що президент України Володимир Зеленський і його оточення не виключають варіанту, що Росія почне вторгнення. Тому вживаються певні заходи, а армія насичується озброєнням, яке передають західні країни.

Розвідка нібито також вирішила вжити заходів, щоб вторгнення не застало зненацька її структури. Про це повідомляє американське видання Washington Post, не вказуючи джерел, з яких була отримана подібна інформація.

Українська розвідка перемістила конфіденційні файли та обладнання зі своєї штаб-квартири в столиці в безпечні місця на заході країни, - стверджує газета.

Нагадаємо, що інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр. Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр написала у фейсбуці.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні відбудеться зустріч Макрона із Зеленським Сьогодні відбудеться зустріч Макрона із Зеленським
Пріоритетом є пошук політичного виходу з кризи.
Виснажливі санкції  для Росії - захист України: настрої США перед зустріччю з Росією у Швейцарії Виснажливі санкції для Росії - захист України: настрої США перед зустріччю з Росією у Швейцарії
Головна вимога Путіна полягає в гарантіях від США і їх союзників, що НАТО не буде розширюватися далі на схід і не розгорне там системи озброєння, які Росія вважає загрозою
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next