Китай надасть Україні гуманітарну допомогу на майже 800 тисяч доларів

Китай надасть Україні гуманітарну допомогу на майже 800 тисяч доларів

Китайський Червоний Хрест надасть Україні партію гуманітарної допомоги вартістю 5 мільйонів юанів. Це приблизно 791 540 доларів США.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Reuters.

Китайський Червоний Хрест надасть Україні партію гуманітарної допомоги на суму 5 млн юанів (791 540 доларів), куди входитимуть речі першої необхідності, —  заявив речник МЗС Китаю Чжао Ліцзянь.

Проте зауважимо, Китай відмовився кваліфікувати діяльність росії в Україні як вторгнення. А росія називає свої дії "спецоперацією".

Коротка довідка: (1 долар = 6,3168 китайських юанів юаня).

Нагадаємо: учора Зеленський з історичною промовою виступив перед Палатою громад Британії.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
росія просить у Китаю військову та економічну допомогу у війні проти України росія просить у Китаю військову та економічну допомогу у війні проти України
Раніше йшлося про те, що президент Китаю Сі Цзіньпін зміцнив партнерство з путіним. Проте допомагати йому, здається, Китай не поспішає.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
Loading...
Load next