Велика Британія надасть Україні більше летальної зброї

Велика Британія надасть Україні більше летальної зброї
Йдеться зокрема про артилерію, боєприпаси та зенітну зброю.

Британія та її союзники домовилися надіслати Україні більше летальної зброї, щоб допомогти країні протистояти російському вторгненню, про що учора заявив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Про це пише Reuters, передає ПравдаТУТ News.

Сьогодні в Україну буде надходити більше смертельної зброї. Ряд країн виступили з новими ідеями або навіть з пропозиціями надати Україні більше фінансової допомоши, - сказав Уоллес.

За його словами, летальна допомога включає артилерію більшої дальності, боєприпаси та більше зенітної зброї.

Нагадаємо, Британія ввела додаткові санкції проти російських пропагандистів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України США надали понад 150 мільйонів фінансової допомоги на розвиток України
Сполучені Штати Америки надали фінансову допомогу для розвитку України, зокрема на розширення судової реформи та протидії агресії з боку Рос. Загальна сума американської допомоги становить 155 мільйонів доларів.
Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео) Україна отримала партію військової допомоги зі США (відео)
Міністерство оборони України повідомило про отримання військової допомоги від уряду Сполучених Штатів для українських збройних сил. Військова допомога включає боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння.
Loading...
Load next