Україна залишається відданою Женевській конвенції: у МЗС відреагували на фейк від Росії

Україна залишається відданою Женевській конвенції: у МЗС відреагували на фейк від Росії
Війна Росії проти України триває тридцять сім днів.

Російська Федерація вкотре вдається до чергових фейків проти України. Міністерство закордонних справ відреагувало на те, що наша країна, нібито, не дотримується Женевської конвенції.  Про це пише речник Міністерства закордонних справ Олега Ніколенка у Facebook.

Російська розвідка не перестає поширювати дезінформацію. Раніше вона створювала фейки про нібито тисячі українців, які бажають отримати притулок в РФ, негуманне поводження із російськими військовополоненими, "працівників" "Азовсталі", які "просяться" до лав російської загарбницької армії, - заявив Ніколенко.

Своїм фейком про те, що Україна, нібито, не дотримується Женевської конвенції, Російська Федерація намагається дискредитувати наші відносини з міжнародними гуманітарними структурами, які рятують жертв агресії окупанта.

Попри сотні російських фейків, наша держава залишається відданою своїм міжнародним зобов‘язанням в рамках міжнародного права. Чого не скажеш про байдуже ставлення РФ до своїх військовослужбовців, які прийшли на українську землю: як живих, так і полеглих, - додав Ніколенко.

Нагадаємо, що Україна проти замороження конфлікту – Кулеба про можливість миротворчої місії.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил "Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next