"Побачив на власні очі спалені вщент будинки": прем'єр Канади відвідав Ірпінь (фото)

"Побачив на власні очі спалені вщент будинки": прем'єр Канади відвідав Ірпінь (фото)

Прем'єр Канади Джастін Трюдо прибув в Україну – під час свого візиту він відвідав Ірпінь, аби особисто побачити усі звірства російських військових.

Про це повідомляє Telegram-канал Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Він приїхав до Ірпіня, щоб на власні очі побачити весь той жах, який вчинили з нашим містом російські окупанти. І, звісно, ​​був шокований. Адже він побачив спаленими та повністю зруйнованими не військові об'єкти, а будинки ірпінчан, які ще нещодавно раділи життю та мали свої плани на майбутнє, - пише Маркушин.

Мер Ірпеня подякував Трюдо за підтримку з боку Канади. Він зазначив, що сподівається, що прем'єр Канади також підтримає організацію зусиль української діаспори в країні щодо відновлення Ірпеня.

З відповідними офіційними листами Ірпінь звернеться вже найближчим часом, – додав Маркушин.

Також канадський журналіст Пол Воркман повідомив у Twitter, що Трюдо провів день з президентом України Володимиром Зеленським і взяв участь у піднятті "кленового листа" над посольством у Києві з нагоди відновлення його роботи.

Нагадаємо, раніше Джастін Трюдо назвав напад росії на Україну "геноцидом".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Блінкен обговорив із главою МЗС Канади нарощування Росією військових сил біля кордонів України Блінкен обговорив із главою МЗС Канади нарощування Росією військових сил біля кордонів України
Політики продовжують обговорювати напружену ситуацію на кордоні України. Нарощування російських військ - головна тема Заходу.
На тлі загрози можливого вторгнення: посольство Великої Британії залишається працювати у Києві На тлі загрози можливого вторгнення: посольство Великої Британії залишається працювати у Києві
Про це повідомила Мелінда Сіммонс у своєму твітері.
Loading...
Load next