Данілов розповів, якої техніки бракує Україні (відео)

Данілов розповів, якої техніки бракує Україні (відео)

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що зараз українська армія найбільше потребує військових літаків. За його словами, росія продовжує домінувати у небі.

Про це він розповів в інтерв'ю програмі Вікна-Новини.  

Він зазначив, що зараз росія використовує стратегічну авіацію, яку Україна передала після договору 1994 року.

Єдине, чого у нас на сьогодні не вистачає — це літаків. Тому що на сьогодні домінування рф у небі, на превеликий жаль. Особливо з використанням стратегічної авіації, яку ми передали після договору 1994 року. Це літаки, які свого часу були на патрулюванні нашої країни, частина з них. Це, звичайно, сумно, але будемо навчатися на цих уроках, — сказав Данілов.  

Данілов наголосив, що українська армія дає відсіч ворогу, проте водночас визнає, що російська армія все ще зберігає свою міць.  

Наше завдання — цю потужність знищити до нуля, щоб питання нашої незалежності, існування нашої держави ніколи не було на порядку денному у рсійській федерації, - наголосив глава РНБО.

Нагадаємо, росія будує вже третю лінію оборони на окупованому півдні України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія змінила підхід до війни в Україні на стратегію виснаження, – Міноборони Британії Росія змінила підхід до війни в Україні на стратегію виснаження, – Міноборони Британії
Росії так і не вдалося досягти особливих успіхів в Україні. Тому окупанти змушені змінити оперативний підхід. Зараз вони дотримуються стратегії виснаження.
Loading...
Load next