Президентка Єврокомісії та прем’єрка Естонії разом звернулися до українців з кордону з рф (відео)

Президентка Єврокомісії та прем’єрка Естонії разом звернулися до українців з кордону з рф (відео)

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн та прем’єрка Естонії Кая Каллас записали спільне звернення до українців у зв’язку з масованими ракетними ударами рф, стоячи поруч з кордоном Євросоюзу та росії. Повідомляє "Європейська правда".

Лідерки записали звернення, швидше за все, в естонській Нарві, що розташована фактично на кордоні з росією. 

путінська росія ще раз продемонструвала світу, за що вона виступає - за варварство і терор. Для відповідальних за це мають бути наслідки… Висловлюю щирі співчуття нашим українським друзям. Я знаю, що українців цим не залякати. І українці знають, що ми будемо поруч з вами - стільки, скільки буде необхідно, - наголосила президентка Єврокомісії. 

 Урсула фон дер Ляєн сказала, що шокована й обурена ракетними ударами по українських містах. 

Наше чітке послання українцям - ми підтримуємо вас усіма можливими способами. Що ми справді маємо зробити - це надати вам засоби ППО від союзників, щоб Україна могла захистити свої міста і цивільне населення. Тому що, росія явно почала ескалацію і б’є по цивільних. Наші думки з постраждалими. Ми - поруч з Україною, - сказала Кая Каллас. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next