Україна готова забезпечити лікування Саакашвілі – Подоляк

Україна готова забезпечити лікування Саакашвілі – Подоляк

Україна готова прийняти колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі та забезпечити йому лікування. Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter

Неможливо дивитися в прямому ефірі, як помирає людина, яку знаєш. Неможливо дивитися, як історію Грузії та її президента вбивають на очах у цивілізованого світу. Україна готова прийняти Міхеіла Саакашвілі, гарантувати йому безпеку та належне лікування. Грузіє, зроби правильний вибір, - написав Подоляк.

Нагадаємо, що український омбудсмен закликав владу Грузії допустити його до Саакашвілі.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Ми його захищатимемо, оскільки він наш": Кулеба заявив, що Україна допомогатиме Саакашвілі "Ми його захищатимемо, оскільки він наш": Кулеба заявив, що Україна допомогатиме Саакашвілі
Україна має намір домагатися повернення арештованого в Грузії Саакашвілі в Україну, оскільки у грузинського експрезидента є українське громадянство.
У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео) У МВС Грузії спростовують інформацію про повернення Саакашвілі до Грузії (відео)
Грузинське видання зазначає, що Саакашвілі наразі перебуває у Трускавці, де проходить виїзне засідання фракції "Слуга народу".
Loading...
Load next