Резніков розповів про одне з порушеннь рф правил ведення війни

Резніков розповів про одне з порушеннь рф правил ведення війни

Міністр оборони Олексій Резніков, як і обіцяв, почав розповідати про порушення росією конвенцій про правила ведення війни. Він нагадав про виявлення масового поховання жертв в селі Правдине, що свідчить про порушення 4-ї Женевської конвенції, яка забороняє насильство щодо цивільних. Про це він повідомив у Twitter.

30 листопада в селі Правдине (Херсонська область) виявлено масове поховання жертв російської окупації: 7 мирних жителів, у тому числі дівчина-підліток. Вони знехтували 4-ю Женевською конвенцією, яка забороняє насильство щодо цивільних. Просто вбивають, - написав Резніков.

Так, раніше Резніков повідомляв, що буде щодня зосереджуватися на деяких порушень росією правила ведення війни.

росія витратила сотні мільярдів доларів на оманливу ідею завоювання України і стала терористичною державою, порушивши більшість конвенцій про правила ведення війни. Щодня я буду зосереджуватися на деяких із цих порушень, - повідомляв Резніков.

Нагадаємо, що Зеленський планує передати прапор із Бахмута “тим, чиї рішення важливі для України”.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ми допоможемо тому, щоб російські танки опинилися в Європі, але у вигляді уламків, - Резніков Ми допоможемо тому, щоб російські танки опинилися в Європі, але у вигляді уламків, - Резніков
Українські політики твердо налаштовані на перемогу України, тому щодня поширюють таку впевненість на політиків світу. Своєю впевненістю вони допомагають отримати все більше озброєння для ЗСУ, щоб захистити рідну Батьківщину.
Loading...
Load next