Українська розвідка отримає 105 німецьких безпілотників Vector

Українська розвідка отримає 105 німецьких безпілотників Vector

Міноборони України замовило 105 розвідувальних безпілотників Vector у німецької компанії Quantum-Systems GmbH. Про це йдеться на сайті компанії.

Компанія повітряної розвідки Quantum-Systems GmbH яка постачає мультисенсорні безпілотні літальні апарати для збору даних урядовим установам і комерційним клієнтам, оголосила про поставку 105 додаткових розвідувальних безпілотних літальних апаратів типу Vector для військових ЗСУ. Фінансується замовлення урядом Німеччини.

Його електричні системи вертикального зльоту та посадки (eVTOL) відрізняються найкращою в галузі витривалістю, простотою експлуатації та надійністю, що перевищує характеристики звичайних платформ БПЛА.

До цього Міноборони України замовило 33 безпілотники у серпні 2022 року.

Нагадаємо, що "Підтримуємо українців без жодних "якщо" і "але", - глава Єврокомісії перед самітом Україна-ЄС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі
Канцлерка Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель у телефонній розмові запросила президента України Володимира Зеленського найближчим часом відвідати Берлін з офіційним візитом.
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Loading...
Load next