Зеленський спільно з прем'єркою Данії відвідав Миколаїв (відео)

Зеленський спільно з прем'єркою Данії відвідав Миколаїв (відео)

Президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен відвідали Миколаїв у межах шефства, яке Королівство взяло над відновленням міста. Поінформував Telegram президента.

Із перших днів повномасштабного вторгнення Данія допомагає Миколаєву та підтримує місто. Сьогодні в межах шефства з відновлення, яке Данія взяла над Миколаєвом, разом із прем’єр-міністром Метте Фредеріксен відвідали Миколаївський морський торговельний порт, - повідомив Зеленський.

Президент та Фредеріксен оглянули резервуари для зберігання олії, зруйновані внаслідок атак ворожих ракет і безпілотників. 

Крім цього, вони побували в індивідуальному тепловому пункті, обладнаному установкою для очищення та роздачі води. Цей проєкт реалізували за сприяння Данії, яка надала місту допомогу в забезпеченні жителів питною водою після того, як російські окупанти зруйнували традиційну систему водопостачання з річки Дніпро.

Також, у рамках візиту Зеленський та Фредеріксен оглянули будівлю Миколаївської обласної військової адміністрації, яку було частково зруйновано внаслідок російського ракетного обстрілу 29 березня 2022 року. Зеленський розповів прем'єру Данії про руйнування, яких зазнало місто через ворожі обстріли та поінформував про потреби у відновленні інфраструктури Миколаєва.

Нагадаємо, що "Україна має системно ослаблювати рф, для цього треба йти в ЄС і НАТО", – Буданов.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next