Зеленський призначив нового посла у Нідерландах

Зеленський призначив нового посла у Нідерландах

Президент Володимир Зеленський у середу, 10 травня, підписав указ про призначення українського посла в Королівстві Нідерланди.

Про це повідомляє Офіс президента.

Призначити Карасевича Олександра Олександровича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Королівстві Нідерланди, - сказано в повідомленні.

Карасевич обіймав посаду генерального директора Директорату з питань зовнішньої політики та стратегічного партнерства ОП. Також був призначений до складу робочої групи з опрацювання питання створення спеціального міжнародного трибуналу щодо злочину агресії проти України.

Нагадаємо, Окупанти обстріляли Торецьк: шестеро постраждалих

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Мережа Facebook видалила пост посла України, в якому він розкритикував статтю Путіна Мережа Facebook видалила пост посла України, в якому він розкритикував статтю Путіна
Допис посла України в Чеській Республіці Євгена Перебийноса було видалено через те, що він порушує правила щодо мови ворожнечі – таке пояснення дипломату надав Facebook.
Україна не відзиватиме свого посла з Білорусі (відео) Україна не відзиватиме свого посла з Білорусі (відео)
Українського посла в Білорусі не будуть відзивати з країни, через необхідність його присутності, оскільки на території республіки перебувають 30 українських громадян, які проходять там лікування.
МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО МЗС визначилось з новим кандидатом на посаду посла України при НАТО
Міністерство закордонних справ затвердило кандидатуру українського посла при НАТО та працює над його відправкою до Брюсселю.
Loading...
Load next