Суд звинувачує військового рф за згвалтування жительки Ізюмщини

Суд звинувачує військового рф за згвалтування жительки Ізюмщини

Харківська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо військового зс рф, який чинив сексуальне насильство над жителькою Ізюмщини.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Прокуратура встановила, що наприкінці серпня 2023 року на території Ізюмського району російський солдат зупинив автомобіль з подружжям. Військовий рф погрожував вогнапальною зброєю та наніс удар прикладом автомата по тильній частині голови чоловіка.

Російський військовослужбовець схопив жінку за волосся та потягнув по землі до будинку. Після чого, наказав роздягнутись та почав чинити сексуальне насильство щодо неї. На прохання зупинитися, військовий заевняв, що він розстріляє її чоловіка. 

Зараз насильник перебуває у розшуку. Його судитимуть заочно у Балаклійському районному суді Харківської області.

Нагадаємо, Верховна Рада достроково припинила повноваження нардепа Холодова.

Соломія Наумко, pravdatutnews.com

Читайте також
Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука Путін прокоментував домашній арешт свого кума Медведчука
Президент Росії, Володимир Путін відреагував на запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт свого кума та депутата Верховної Ради України Віктора Медведчука.
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео) Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео)
Адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним" та нібито навмисної "здачі" Маріуполя проросійським бойовикам у 2014 році.
Loading...
Load next