Суд зобов'язав екс-очільника "Нафтогазу" носити електронний браслет

Суд зобов'язав екс-очільника "Нафтогазу" носити електронний браслет

Вищий антикорупційний суд обмежив права пересування та зобов'язав продовжувати носити електронний браслет колишньому голові правління НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву.

Про це повідомляє Андрій Коболєв

Коболєв зазначив, що в трансляції судового засідання було відмовлено, через «недоведеність широкого суспільного інтересу до справи Стокгольмських бонусів». Також додав, що сторона обвинувачення досі не представила суду результати допитів незалежних членів Наглядової ради "Нафтогазу" та не надала «розумних пояснень» цьому факту.

ВАКС продовжив всі мої обов’язки як підозрюваного, включно з носінням головної відзнаки від Держави за минулі перемоги — браслетом, ще на 2 місяці, — написав екс-очільник "Нафтогазу".

Як відомо, 19 січня НАБУ і САП повідомили Коболєву про підозру в тому, що у 2018 році Андрій Коболєв, зловживаючи службовим становищем, забезпечив виплату премій більш ніж на 229 млн грн за перемогу "Нафтогазу" над "Газпромом" у Стокгольмському арбітражі. 

Нагадаємо, Україна отримала від Канади нові бронемашини (ВІДЕО).

Соломія Наумко - pravdatutnews.com

Читайте також
Загрожує 15 років в'язниці та конфіскація майна: суд обирає запобіжний захід Медведчуку Загрожує 15 років в'язниці та конфіскація майна: суд обирає запобіжний захід Медведчуку
Сьогодні, 13 травня, проросійський депутат з фракції "ОПЗЖ" Віктор Медведчук прийшов до Печерського районного суду Києва, де йому наразі обирають запобіжний захід.
"Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась "Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась
Володимир Зеленський висловився та поділився своєю думкою щодо суду над Віктором Медведчуком. Президент також заявив, що нардеп був на законній основі позбавлений можливості використовувати медіаактиви і державне майно.
З Медведчука стягнуть майже 140 тисяч гривень компенсації щодо книжки про Стуса З Медведчука стягнуть майже 140 тисяч гривень компенсації щодо книжки про Стуса
Київський апеляційний суд постановив стягнути майже 140 тис. грн з кума Путіна, яке має відшкодувати витрати видавництва Vivat на розгляд справи щодо заборони книги "Справа Василя Стуса".
Loading...
Load next