Очевидно, що рф у глибокому відчаї ‒ Віцепрезидентка США

Очевидно, що рф у глибокому відчаї  ‒ Віцепрезидентка США

Віцепрезидентка США Камала Гарріс заявила, що очікувана зустріч між лідером Північної Кореї Кім Чен Ином і президентом рф володимиром путіним для надання військової підтримки москві під час агресії рф проти України стане "великою помилкою".

Про це повідомляє Reuters.

За словами віцепрезидентки США, те, що рф звернулася до ізольованої КНДР по допомогу це свідчить про відчай, у якому вона опинилась. Для рф і для Північної Кореї це призведе до подальшої ізоляції.

Цілком очевидно, що рф у глибокому відчаї. Вони вже зазнали стратегічної поразки. Просто подумайте про це. На початку всього цього, півтора року тому, експерти говорили, що це закінчиться за кілька днів, – сказала Гарріс.

Також вона додала, що "Однак українці досі воюють"

Нагадаємо, Австрія не екстрадуватиме українських чоловіків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Третій літак військової допомоги від США вже в Україні Третій літак військової допомоги від США вже в Україні
До аеропорту «Бориспіль» прибув літак з третьою партією військової допомоги від США в рамках безпекового пакету.
Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього Залізна завіса часів СРСР здаватиметься раєм: у Росії більше нема майбутнього
Кремлівський фюрер та його найближче оточення, яке розпочало криваву війну з Україною, остаточно підписало вирок Росії. Цілком ймовірно, що країні-агресорці вже через місяць доведеться оголошувати дефолт, однак це лише початок тотальної деградації РФ.
Вашингтон та Анкара обговорили загрозу ескалації РФ щодо України Вашингтон та Анкара обговорили загрозу ескалації РФ щодо України
Держсекретар наголосив на непохитній прихильності Сполучених Штатів до трансатлантичної безпеки та статті 5 Вашингтонського договору.
Loading...
Load next