Українська й португальська влада домовилась про візит Зеленського до Португалії

Українська й португальська влада домовилась про візит Зеленського до Португалії

Українська й португальська влада домовилась почати підготовку до візиту президента Володимира Зеленського до Португалії, але найближчим часом він не відбудеться всупереч повідомленням ЗМІ.

Про це повідомили в канцелярії португальського президента Марсела Ребелу де Соузи.

Протягом тижня кілька португальських ЗМІ повідомили про можливість того, що Зеленський відвідає Португалію в п'ятницю, скориставшись своєю присутністю в Іспанії на саміті Європейської політичної спільноти.

Але, як випливає з повідомлення офісу президента Португалії, "рішення Зеленського про поїздку до Гренади для участі в саміті Європейського політичного співтовариства було ухвалене в останній момент".

Водночас вони підтвердили, що президент України прийняв запрошення президента Республіки відвідати Португалію", – додали там і зазначили, що представники Києва й Лісабона "працюють над визначенням дати такого візиту.

Нагадаємо, Міністр сільського господарства ФРН прибув з візитом в Одесу

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу
Президент України, 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі та проведе переговори з польським президентом Анджеєм Дудою.
Loading...
Load next