В.о. мера Чернігова заявив, що ДБР прийшли до нього з обшуком

В.о. мера Чернігова заявив, що ДБР прийшли до нього з обшуком

Виконувач обов’язків міського голови Чернігова Олександр Ломако заявив, що правоохоронці прийшли з обшуком до його квартири.

Про це він повідомив у соцмережах.

Ломляться до квартири з обшуком. ДБР. Чітко через день після мого посту про спробу міської військової адміністрації та її голови Брижинського уникнути відповідальності за трагедію в Драмтеатрі, ‒ заявив Ломако.

Нагадаємо, Парламент Уельсу визнав Голодомор геноцидом українського народу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Бог його знає, що шукали", - Тупицький прокоментував обшуки ДБР і розповів, що вилучили слідчі "Бог його знає, що шукали", - Тупицький прокоментував обшуки ДБР і розповів, що вилучили слідчі
Олександр Тупицький розповів, як слідчі ДБР проводили сьогодні на вулиці Драгоманова в Києві обшуки за місцем його проживання і що їм вдалося вилучити.
ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці" ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці"
Державне бюро розслідувань влаштувало обшуки у київському офісі "Укрзалізниці".
Обшуки тривають: цього разу ДБР проводить обшуки у будинку скандального Тупицького Обшуки тривають: цього разу ДБР проводить обшуки у будинку скандального Тупицького
Правоохоронці Державного бюро розслідувань прийшли із обшуками до будинку скандального екссудді КСУ - Олександра Тупицького, якого Володимир Зеленський намагається відповідним указом відсторонити від посадових обов'язків.
Loading...
Load next