Україна розірвала домовленості з СНД про співпрацю командувачів прикордонними військами

Україна розірвала домовленості з СНД про співпрацю командувачів прикордонними військами

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про вихід України з Рішення про створення Ради командувачів Прикордонними військами, яке було підписано у Москві в 1992 році.

Відповідний документ №1/2024 оприлюднено на сайті глави держави.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 106 Конституції України, керуючись статтею 24 Закону України «Про міжнародні договори України» та статтею 56 Віденської конвенції про право міжнародних договорів, постановляю вийти з Рішення про створення Ради командувачів Прикордонними військами, вчиненого 6 липня 1992 року в м. Москві, - йдеться в Указі.

Президент доручив Міністерству закордонних справ України надіслати Виконавчому комітету Співдружності Незалежних Держав відповідне повідомлення.

Нагадаємо, Партизани виявили скупчення російської техніки в окупованому Криму

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Критика газової угоди з Росією: Угорщина погрожує блокувати вступ України в НАТО Критика газової угоди з Росією: Угорщина погрожує блокувати вступ України в НАТО
В Угорщині переконані, що Україна не має відношення до енергетичної політики Угорщини і "не може оцінити серію жестів", зроблених угорською владою для примирення Будапешта і Києва.
Loading...
Load next